Zoek
kaastaart
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr boter
100 gr poedersuiker
1 st ei
50 gr vanillepuddinjg
200 gr bloem
150 gr fijne suiker
250 gr magere plattekaas
250 gr mascarpone
5 st eidooiers
1 dl room
3 x eiwit
1 zakje vanillesuiker
3 st bananen
1 beetje citroensap
Bereiding
1
Klop de boter romig
2
Meng er de poedersuiker door en klop er het ei onder
3
Voeg de bloem toe en meng met de vingers tot je een kruimelig deeg bekomt
4
Vorm een bal,wikel in plasticfolie en laat een half uur rusten in de koelkast
5
Strijk een springvorm van 24 cm diameter in met boter en bekleed met het uitgrolde deeg. Prik enkele gaatjes in de bodem en zet terug in de koelkast
6
Verwarm de oven voor op 170°
7
Meng het puddingpoeder met de kristalsuiker. Roer er de platte kaas, de mascarpone en de eierdooiers door
8
Voeg de ongeklopte room toe
9
Klop de eiwitten tot schuim met de vanillesuiker1
0
Spatel het schuim door het kaasbeslag1
1
Pel en halveer de banaantjes, wentel ze door wat suiker en schik ze op de taartbodem1
2
Stort er het kaaasbeslag op en bak de taart ongeveer 1 uur in de voorverwarmde oven1
3
Haal uit de vorm en laat volledig afkoelen
kaastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept