kaastaart

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de boter romig
  • 2 Meng er de poedersuiker door en klop er het ei onder
  • 3 Voeg de bloem toe en meng met de vingers tot je een kruimelig deeg bekomt
  • 4 Vorm een bal,wikel in plasticfolie en laat een half uur rusten in de koelkast
  • 5 Strijk een springvorm van 24 cm diameter in met boter en bekleed met het uitgrolde deeg. Prik enkele gaatjes in de bodem en zet terug in de koelkast
  • 6 Verwarm de oven voor op 170°
  • 7 Meng het puddingpoeder met de kristalsuiker. Roer er de platte kaas, de mascarpone en de eierdooiers door
  • 8 Voeg de ongeklopte room toe
  • 9 Klop de eiwitten tot schuim met de vanillesuiker1
  • 0 Spatel het schuim door het kaasbeslag1
  • 1 Pel en halveer de banaantjes, wentel ze door wat suiker en schik ze op de taartbodem1
  • 2 Stort er het kaaasbeslag op en bak de taart ongeveer 1 uur in de voorverwarmde oven1
  • 3 Haal uit de vorm en laat volledig afkoelen

kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept