Notentaart

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - de eigelen met de suiker goed kloppen tot een gelig schuim
  • 2
    - de noten toevoegen en goed mengen
  • 3
    - de zelfrijzende bloem toevoegen en goed mengen
  • 4
    - de eiwitten tot sneeuw kloppen en voorzichtig ondermengen
  • 5
    - 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 175°C
  • 6 serveer eventueel met slagroom
  • 7 ook lekker met chocoladeglazuur? (nog even proberen)

Notentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept