Zoek
Chocolademuffins
12
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
80 g zelfrijzende bloem
80 g bloemsuiker
200 g chocolade
50 g boter
3 eieren
Bereiding
1
Smelt de chocolade en de boter (au bain marie).
2
Klop de eieren en de suiker tot een schuimige massa.
3
Meng het chocolademengsel door het eiernengsel.
4
Voeg de gezeefde bloem als laatste toe.
5
Leg eventueel een stukje chocolade in het midden.
6
Verwarm de oven voor op 220 gr en laat de cakejes afhankelijk van de grootte
7
10 a 20 minuten bakken.
Chocolademuffins is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocolademuffins met rood fruit
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocoladecakejes
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademuffins
60 min-
Bekijk recept
Chocoladecake met bosvruchtensaus
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademuffins met rood fruit
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocoladecakejes
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademuffins
60 min-
Bekijk recept
Chocoladecake met bosvruchtensaus
45 min
Nagerecht
Bekijk recept