Chocolademuffins

12
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade en de boter (au bain marie).
  • 2 Klop de eieren en de suiker tot een schuimige massa.
  • 3 Meng het chocolademengsel door het eiernengsel.
  • 4 Voeg de gezeefde bloem als laatste toe.
  • 5 Leg eventueel een stukje chocolade in het midden.
  • 6 Verwarm de oven voor op 220 gr en laat de cakejes afhankelijk van de grootte
  • 7 10 a 20 minuten bakken.

Chocolademuffins is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademuffins met rood fruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocoladecakejes
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademuffins
60 min-
Bekijk recept
Chocoladecake met bosvruchtensaus
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolademuffins met rood fruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocoladecakejes
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademuffins
60 min-
Bekijk recept
Chocoladecake met bosvruchtensaus
45 min Nagerecht
Bekijk recept