Peperkoek

6
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de melk, haal de pan van het vuur en roer er de honing door tot ze is opgelost. Laat de melk afkoelen. Roer er het natriumbicarbonaat en het oranjebloesemwater door. Meng de bloem met de bruine suiker, de speculaaskruiden en een snuifje zout. Voeg er langzaam onder voortdurend roeren de melk aan toe tot een homogeen deeg. Giet ze in een ingevette cakevorm en bak de peperkoek 1 u in een voorverwarmde oven op 150°C. Haal de peperkoek uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster.

Peperkoek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept