Zoek
Mascarponebavarois met koffiecrumble
4
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g mascarpone
2 eieren
2,5 el suiker
0,5 dl sterke koffie
2 kl oploskoffie
2 blaadjes gelatine
4 el amaretto
12 amarettikoekjes
Bereiding
1
1) klop de twee eiwitten stijf met 1 el suiker
2
2) klop de twee eidooiers schuimig met 1,5 el suiker
3
3) week de gelatine 10 min in koud water en knijp ze daarna goed uit
4
4) verwarm de sterke koffie met de amaretto en los er de gelatine in op
5
5) laat afkoelen tot kamertemperatuur
6
6) meng de mascarpone met de eidooiers en de koffie
7
7) spatel er de eiwitten onder
8
8) verkruimel de koekjes en meng er de oploskoffie onder
9
9) verdeel de bavarois over de glazen en laat 3 à 4 uur opstijven in de koelkast1
0
10) garneer met de koekjescrumble
Mascarponebavarois met koffiecrumble is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mascarponebavarois met koffiecrumble
0 min
Nagerecht
Bekijk recept
Witloof met eendenlever en koffie crumble
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mascarponebavarois met koffiecrumble
0 min
Nagerecht
Bekijk recept