Mascarponebavarois met koffiecrumble

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) klop de twee eiwitten stijf met 1 el suiker
  • 2 2) klop de twee eidooiers schuimig met 1,5 el suiker
  • 3 3) week de gelatine 10 min in koud water en knijp ze daarna goed uit
  • 4 4) verwarm de sterke koffie met de amaretto en los er de gelatine in op
  • 5 5) laat afkoelen tot kamertemperatuur
  • 6 6) meng de mascarpone met de eidooiers en de koffie
  • 7 7) spatel er de eiwitten onder
  • 8 8) verkruimel de koekjes en meng er de oploskoffie onder
  • 9 9) verdeel de bavarois over de glazen en laat 3 à 4 uur opstijven in de koelkast1
  • 0 10) garneer met de koekjescrumble

Mascarponebavarois met koffiecrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mascarponebavarois met koffiecrumble
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Witloof met eendenlever en koffie crumble
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mascarponebavarois met koffiecrumble
0 min Nagerecht
Bekijk recept