- leg het baderdeeg in de taartvorm en doorprik"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- bak in een voorverwarmde oven 15 minuten op 180°"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat de taart afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- week de gelatine in koud water"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- snij de bananen in schijfjes en besprenkel met citroen"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- leg ze mooi tegen elkaar in de afgekoelde bladerdeeg"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- smelt de chocolade in 1 dl room"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- los hierin de geweekte gelatine en voeg bij de losgeroerde mascarpone"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- klop de overige 2 dl room stijf en voeg mij het mascarponemengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- schep de mousse over de bananen en laat opstijven in de frigo"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- bestrooi voor het opdienen met chocoladeschilfers"},{"@type":"HowToStep","text":"12. koud serveren"},{"@type":"HowToStep","text":"13. (je kan de mousse ook serveren in glaasjes als witte chocomousse)"}],"recipeYield":"8 "}