1 Kook het water samen met de boter. Voeg er op het kookpunt de gezeefde bloem bij. Klop of mix krachtig tot het deeg niet meer kleeft en een bol vormt. Neem de pan van het vuur en voeg er onder voortdurend kloppen 4 eieren bij tot een glad deeg. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie. Maak kleine hoopjes deeg niet te dicht tegen elkaar. Bak de soesjes in 20 min goudbruin in een voorverwarmde oven op 160C° zonder de oven te openen. Kook de melk met het vanillestokje. Meng de rest van de eieren met de suiker, de bloem en het vanillepoeder. Verwijder het vanillestokje en giet er de kokende melk over. Roer de pudding flink en laat ze even indikken op het vuur zonder aanbranden. Snij met een schaar de afgekoelde soesjes open en vul ze met de opgesteven pudding. Plaats de hoedjes er terug op. Smelt de chocolade in de room en bestrijk de choukes met de chocolade.