Broodpudding

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Verwarm de oven op 200° C
  • 2
    - Snijd het brood en/of sandwiches in stukken.
  • 3
    - Kook de melk met de suiker en giet die over het brood. Zet dit mengsel terug op het vuur.
  • 4
    - Meng room en eidooiers, doe dit bij het broodmengsel en meng goed.
  • 5
    - Haal van het vuur en doe er de rozijnen bij.
  • 6
    - Voeg er naar eigen smaak kaneel bij.
  • 7
    - Doe dit in een bakvorm en zet dit gedurende 3 kwartier in de oven, op 180° C
  • 8 Tips:
  • 9
    - Doe de korsten van het brood erbij.1
  • 0
    - Je kan voor de smaak er een scheutje rum bijdoen.1
  • 1
    - Voor een donkere kleur te bekomen kan je eventueel een scheutje straffe zwarte koffie toevoegen aan het mengsel. Neem dan 1/2 liter melk en 1/4 liter koffie.

Broodpudding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept