speculaas muffins

30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - papieren bakvormpjes (Ø ± 6,4 cm)
  • 2
    Voorbereiding
  • 3
    - Verkruimel de speculaas (dat gaat makkelijk als u hem in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
  • 4
    - Laat de boter smelten in een steelpan.
  • 5 Meng de bloem met het bakpoeder, de verkruimelde speculaas en de kandijsuiker in een grote kom. Maak een kuiltje in het midden.
  • 6 Klop in een andere kom het ei los met een vork en roer er de melk onder. Giet het mengsel in het kuiltje en meng onder de bloem.
  • 7 Roer ook de gesmolten boter snel door het deeg.
  • 8 Giet het deeg in papieren bakvormpjes (Ø ± 6,4 cm) en schuif gedurende ± 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
  • 9 Laat de muffins afkoelen op een rooster.1
  • 0 Tip1
  • 1 Afwerking1
  • 2 Laat de muffins in hun vormpjes voor een mooie presentatie.

speculaas muffins is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept