Voorbereiding "},{"@type":"HowToStep","text":"3. - Verkruimel de speculaas (dat gaat makkelijk als u hem in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt)."},{"@type":"HowToStep","text":"4. - Laat de boter smelten in een steelpan."},{"@type":"HowToStep","text":"5. Meng de bloem met het bakpoeder, de verkruimelde speculaas en de kandijsuiker in een grote kom. Maak een kuiltje in het midden."},{"@type":"HowToStep","text":"6. Klop in een andere kom het ei los met een vork en roer er de melk onder. Giet het mengsel in het kuiltje en meng onder de bloem."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Roer ook de gesmolten boter snel door het deeg."},{"@type":"HowToStep","text":"8. Giet het deeg in papieren bakvormpjes (Ø ± 6,4 cm) en schuif gedurende ± 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Laat de muffins afkoelen op een rooster."},{"@type":"HowToStep","text":"10. Tip"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Afwerking"},{"@type":"HowToStep","text":"12. Laat de muffins in hun vormpjes voor een mooie presentatie."}]}