muselikoeken

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 SMELT DE BAKBOTER IN EEN GROTE KOOKPOT, LAAT NIET BRUIN WORDEN. DOE ER DE HAVERMOUIT EN MUSELI BIJ EN LAAT 1 MINUUT OP HET VUUR STAAN TERWIJL JE MET EEN HOUTEN LEPEL DE INGREDIËNTEN ONDER ELKAAR ROERT.NA 1 MINUUT NEEM JE DE POT VAN HET VUUR.
  • 2 MIX IN EEN KOM DE 4 EIREREN EN DE SUIKER (ZOETSTOF) ONDER ELKAAR TOT EEN GOED OPGEKLOPT MENGSEL.
  • 3 ROER DIT EIERMENGSEL ONDER DE HAVERMOU EN MUSELI . VOEG ER DAARNA DE BLOEM + BAKPOEDER BIJ. EIGEN KEUZE TOEVOEGEN VAN NOTEN.
  • 4 LEG BAKPAPIER OP EEN BAKPLAAT EN MAAK MET BEHULP VAN EEN EETLEPEL KLEINE DEEGBOLLETJES OP EEN 3 -TAL CM VAN ELKAAR OP DE BAKPLAAT.
  • 5 BAK ZE OP MIN. 180 GRADEN GOEDBRUIN IN EEN 25- 30 TAL MINUTEN,DE OVEN HOEFT NIET VOORVERWARMD.

muselikoeken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker