- ingrediënten op kamertemperatuur, verwarm de oven voor op 175°C, bakvorm invetten"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- smelt 150 gr chocolade en laat ietsje afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- klop met een mixer in een kom de suiker met de boter en roer de honing erdoor"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- klop de eidooiers door het beslag en mix de vloeibare chocolade erdoor"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- zeef de bloem, het bakpoeder en het cacaopoeder boven de kom en spatel het er luchtig doorheen"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg de walnoten en de abrikozen toe"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- klop in een andere kom de eiwitten glanzend en stijf, schep voorzichtig het eiwit door het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- schep het beslag in de bakvorm en zet de taart op een rooster in het midden van de oven"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- prik na 45 minuten met een satéstokje in de taart, is het stokje droog, dan is de taart klaar, indien niet, kan je nog enkele minuten bijzetten"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- haal de taart uit de oven, laat volledig afkoelen en haal uit de vorm"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- smelt de rest van de chocolade en voeg de olie toe, roer voortdurend zodat de olie en de chocolade goed met elkaar mengen"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- snij de taart horizontaal doormidden, bestrijk de onderste helft met de jam en leg de bovenste helft erop"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- schenk de vloeibare chocolade over de taart"}],"recipeYield":"12 "}