Zoek
Chocoladerol
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren
125 g suiker
120 g bloem
1 zakje vanillesuiker
125 g bittere chocolade
2,5 dl slagroom
2 eetlepels cacaopoeder
poedersuiker
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°
2
Klop de eierdooiers met suiker tot een schuimige massa.
3
Laat de chocolade smelten.
4
Klop de eiwitten stijf.
5
Meng de chocolade onder de eierdooiers.
6
Roer de bloem en de cacaopoeder erbij.
7
Spatel het opgeklopte eiwit door het beslag.
8
Leg bakpapier op de bakplaat.
9
Schep het beslag erop.1
0
Bak 10 - 15 min. in het midden van de oven.1
1
Bestrooi een ander vel bakpapier met poedersuiker.1
2
Leg de koek erop.1
3
Haal het bakpapier waarop de koek gebakken is voorzichtig weg.1
4
Leg een vochtige keukenhanddoek op de koek en laat hem zo volledig afkoelen.1
5
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.1
6
Haal de handdoek weg.1
7
Bestrijk de koek met de slagroom.1
8
Rol hem voorzichtig, maar zo stevig mogelijk op.1
9
Werk af met gezeefde poedersuiker.
Chocoladerol is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladerol met aardbeien
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept
Chocoladerol met aardbeien
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept