Chocoladerol

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°
  • 2 Klop de eierdooiers met suiker tot een schuimige massa.
  • 3 Laat de chocolade smelten.
  • 4 Klop de eiwitten stijf.
  • 5 Meng de chocolade onder de eierdooiers.
  • 6 Roer de bloem en de cacaopoeder erbij.
  • 7 Spatel het opgeklopte eiwit door het beslag.
  • 8 Leg bakpapier op de bakplaat.
  • 9 Schep het beslag erop.1
  • 0 Bak 10 - 15 min. in het midden van de oven.1
  • 1 Bestrooi een ander vel bakpapier met poedersuiker.1
  • 2 Leg de koek erop.1
  • 3 Haal het bakpapier waarop de koek gebakken is voorzichtig weg.1
  • 4 Leg een vochtige keukenhanddoek op de koek en laat hem zo volledig afkoelen.1
  • 5 Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.1
  • 6 Haal de handdoek weg.1
  • 7 Bestrijk de koek met de slagroom.1
  • 8 Rol hem voorzichtig, maar zo stevig mogelijk op.1
  • 9 Werk af met gezeefde poedersuiker.

Chocoladerol is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept

Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept