Muffins met noten en esdoornsiroop

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de Solo en de suiker tot een romige massa, zeef de bloem en het bakpoeder bij de massa en meng goed. Klop nu het ei door de massa.
  • 2 Mix de banaan met de yoghurt en spatel dit door het beslag. Meng tot slot de gehakte walnoten onder het beslag.
  • 3 Verdeel papieren kuipjes over 8 bakvormen. Je kan bakvormen voor muffins in de handel kopen.
  • 4 Verdeel het beslag over de bakvormen en verwarm de oven voor op 200°C.
  • 5 Verdeel de walnoten en bananenchips over de muffins en bak ze af in 12 à 15 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat de muffins afkoelen op een rooster.
  • 6 Verhit de honing in een pannetje tot deze donker kleurt. Voeg de esdoornsiroop toe en neem van het vuur. Bestrijk de muffins met de siroop.

Muffins met noten en esdoornsiroop is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met avocado en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine pannenkoekjes met gekaramelliseerde ananas en vanille
Nagerecht
Bekijk recept
Crème van chiazaadjes en granaatappel
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept