Rijsttaart

8
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Melk ,boter ,suiker op kookpunt brengen, de rijst vlokken toevoegen en 5 min.laten koken.Vervolgens het griesmeel bij doen en nog even laten mee koken.Van het vuur weg de eierdooiers onder roeren.Het eiwit in sneeuw stijf kloppen en luchtig onder mengen.
  • 2 Schaal in boteren en bestrooien met paneermeel.
  • 3 Oven verwarmen op 225gr en 35' laten bakken.
  • 4 Smakelijk.

Rijsttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept