4 Breng ze in een steelpan samen met 1½ dl water en het zout aan de kook.
5 Neem van het vuur af als de boter gesmolten is en voeg er de gezeefde bloem in een keer aan toe.
6 Blijf boven een zacht vuur roeren tot het deeg als een bal van de pan loskomt.
7 Laat het deeg 1 minuut afkoelen.
8 Roer daarna de eieren één voor één door het deeg.
9 Schep het deeg in een spuitzak op een bakplaat (die belegd is met bakpapier) een cirkel van ongeveer 25 cm doorsnede. 1
0 Bak deze deegkrans in het midden van de oven goudbruin gedurende 25 minuten. Schakel de oventemperatuur halverwege de baktijd terug tot 175 °C en laat verder bakken. Haal de krans uit de oven en laat hem op een rooster afkoelen.1
1 Bereid ondertussen een advocaatmousse:1
2 Laat de gelatine in ruim koud water weken gedurende ongeveer 5 minuten.1
3 Knijp de gelatine uit en los deze op met een beetje water op een zacht vuur (niet koken).1
4 Roer de gelatine door de advocaat.1
5 Klop de slagroom lobbig en meng met de advocaat. Breng naar wens op smaak met gezeefde poedersuiker.1
6 Laat de mousse in de koelkast opstijven.1
7 Maak de aardbeien schoon en halveer ze.1
8 Halveer de gebakken krans overlangs en vul met de advocaatmousse en halve aardbeien. Bestrooi de krans voor het serveren met poedersuiker.1