Citroentaart

8
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de suiker en de eieren samen in een kom. Klop er dan geleidelijk de room en de vruchtensappen door .Giet de vulling in de taartbodem(heel vloeibaar)en bak de taart in een voor verwarmde oven van 180°C een40'-45'minuten.
  • 2 De taart uithalen als de vulling wat stevig is geworden, en in het midden nog wat zacht .Na een uur als de taart afgekoeld is bestrooien met poedersuiker en opdienen met frambozen
  • 3 of aardbeien.
  • 4 De citroentaart in de koelkast bewaren
  • 5 Heel lekker en eenvoudig om te maken.

Citroentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min Nagerecht
Bekijk recept