Zoek
banketbakkersroom
8
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 liter volle melk
100 gr crèmepoeder
1 st ei
300 gr suiker
Bereiding
1
De crèmepoeder in een beetje melk losroeren samen met het ei.
2
Melk en suiker laten koken.Je kan de suiker halveren van gewicht maar zeker niet minder dan 150 gr. gebruiken.
3
Als de melk kookt er de opgeloste crèmepoeder met het ei erin bijvoegen.
4
Nog eens 1 minuut laten doorkoken terwijl je roert.
5
Te gebruiken voor vulling van bananentaart,fruittaart,soezenvulling,eclairs,...enz.
6
Ook zo eetbaar,wel zoet.
banketbakkersroom is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min
Nagerecht
Bekijk recept