banketbakkersroom

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De crèmepoeder in een beetje melk losroeren samen met het ei.
  • 2 Melk en suiker laten koken.Je kan de suiker halveren van gewicht maar zeker niet minder dan 150 gr. gebruiken.
  • 3 Als de melk kookt er de opgeloste crèmepoeder met het ei erin bijvoegen.
  • 4 Nog eens 1 minuut laten doorkoken terwijl je roert.
  • 5 Te gebruiken voor vulling van bananentaart,fruittaart,soezenvulling,eclairs,...enz.
  • 6 Ook zo eetbaar,wel zoet.

banketbakkersroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept