Zoek
appelflantaart
5
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 plak piepvries uitgerold kruimeldeeg (marc payot)
1 kg appells (zoet)
3 st eieren
2.5 dl melk
4 eetlepels suiker
3 eetlepels bloem
Bereiding
1
leg het uitgerolde kruimeldeeg in een taartvorm
2
druk goed aan en prik enkele keren met vork erin
3
schil de appels en leg ze in schijfjes erin
4
maak nu een deeg van de eieren de bloem de melk en de suiker
5
roer tot glad beslag en giet over de appels
6
zet in voorverwarmde oven op 200° c gedurende ongeveer 45 tot 55 min
7
haal uit oven en na beetje afkoeling bestrooi met wat bloemsuiker
8
super makkelij en o zo lekker!!
appelflantaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Appelflantaart
0 min
Bekijk recept
Appelflantaart
0 min
Bekijk recept
Appelflantaart
0 min
Bekijk recept
Appelflantaart
0 min
Bekijk recept