- zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verwarm de oven voor op 170°C"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- klop met een mixer de boter en de basterdsuiker en een mesput zout licht en luchtig"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- voeg 1 na 1 de eieren toe"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- mix de oploskoffie erdoor"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- zeef de bloem met het bakpoeder en klop het luchtig door het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- roer op het laatste moment de melk erdoor"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- schep het beslag in de vorm, zet deze in het midden van de oven en bak in 40-45min goudbruin en gaar"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- neem uit de oven en laat ca 15min rusten"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- leg een borde omgekeerd op de tulband en keer deze om zodat de cake uit de vorm komt, laat volledig afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- mix de mascarpone met de espresso, de kaneel en de poedersuiker"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- snijd de cake horizontaal doormidden, verdeel de mascarpone over de onderste helft en zet de bovenkant er weer op"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- bestrooi met poedersuiker"}],"recipeYield":"10 "}