- meng de bloem met het zout, de suiker en de gist in een kom"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verwarm de melk tot ze lauwwarm is"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- maak een kuiltje in het midden van de bloem en breek hierin het ei"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- roer er vervolgens geleidelijk de melk door tot een glad mengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- dek de kom af met een schone doek en laat op een warme plaats 1 uur rijzen"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- verwarm de poffertjespan en bestrijk de kuiltjes dun met olie"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- vul voor 3/4 met beslag en bak op een matig vuur aan 1 kant bruin"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- draai de poffertjes als de bovenkant droog is en bak de andere kant goudbruin"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- leg de poffertjes op een voorverwarmde schotel, laat er enkele klontjes boter over smelten, bestrooi met poedersuiker en serveer"}],"recipeYield":"4 "}