Gevulde soezen

45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de Solo in een pan en voeg er het water aan toe.
  • 2 Roer op een laag vuur tot de Solo smelt.
  • 3 Haal van het vuur en voeg de bloem toe. Roer alles tot een glad beslag.
  • 4 Zet de pan weer op het vuur. Klop het beslag 2 minuten tot het aan de zijkanten loskomt van de pan.
  • 5 Haal van het vuur en giet het beslag in een andere kom. Laat 5 minuten afkoelen.
  • 6 Voeg de eieren één voor één toe en roer goed tot een glanzend mengsel.
  • 7 Doe het mengsel in een spuitzak. Spuit bolletjes zo groot als noten op een ovenschaal met bakpapier.
  • 8 Bak de soezen ongeveer 20 minuten op 180 °C tot ze mooi goudbruin zijn. Laat afkoelen.
  • 9 Klop de room samen met de bloemsuiker en de zaadjes van het vanillestokje tot slagroom.1
  • 0 Maak een gaatje in de soezen en spuit er de vanilleroom in.1
  • 1 Smelt de chocolade en dip er de bovenkant van de soezen in.1
  • 2 Laat afkoelen en dien op.

Gevulde soezen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Profiteroletaart
2 uur-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept