Gekarameliseerde flensjes met sinaasappelsaus

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Flensjesbeslag bereiden en flensjes bakken.
  • 2 Sinaasappelsaus bereiden:
  • 3 Boter smelten en suiker toevoegen.
  • 4 Van het vuur het sinaasappelsap toevoegen.
  • 5 De zestes van een sinaasappel toevoegen en het geheel enkele minuten laten koken.
  • 6 De saus doorzeven.
  • 7 De flensjes in vier vouwen, opwarmen in de saus en flamberen met Grand Marnier.
  • 8 De flensjes op een bord schikken.
  • 9 Elk flensje opvullen met een bolletje ijs.1
  • 0 Overgieten met de warme sinaasappelsaus.1
  • 1 Garneren met partjes sinaasappel, muntblaadjes en poedersuiker.1
  • 2 Eet smakelijk.

Gekarameliseerde flensjes met sinaasappelsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept