Zoek
Gekarameliseerde flensjes met sinaasappelsaus
6
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Flensjesbeslag:
125 g bloem
2 eieren
1 pakje vanillesuiker
snuifje zout
1/4 l melk
olie
Sinaasappelsaus:
4 dl sinaasappelsap
100 g suiker
60 g boter
Garnituur:
sinaasappelschijfjes
muntblaadjes
bloemsuiker
Grand Marnier
roomijs
Bereiding
1
Flensjesbeslag bereiden en flensjes bakken.
2
Sinaasappelsaus bereiden:
3
Boter smelten en suiker toevoegen.
4
Van het vuur het sinaasappelsap toevoegen.
5
De zestes van een sinaasappel toevoegen en het geheel enkele minuten laten koken.
6
De saus doorzeven.
7
De flensjes in vier vouwen, opwarmen in de saus en flamberen met Grand Marnier.
8
De flensjes op een bord schikken.
9
Elk flensje opvullen met een bolletje ijs.1
0
Overgieten met de warme sinaasappelsaus.1
1
Garneren met partjes sinaasappel, muntblaadjes en poedersuiker.1
2
Eet smakelijk.
Gekarameliseerde flensjes met sinaasappelsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept