- vet een springvorm van ca 26cm doorsnede) in met wat boter"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- scheid de eieren"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- roer 100 gr boter en de suiker tot een crème, roer de eierdooiers erdoorheen"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- mix de gemalen hazelnoot met het bakpoeder en roerde mix door de botercrème"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- klop het eiwit samen met 1 el koud water en een snufje zout stijf en schep het voorzichtig door de crème"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- verdeel het deeg over de springvorm en bak de bodem ca 30 min in een voorverwarmde oven van 150°C"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- neem de taartbodem uit de oven, laat hem even afkoelen in de springvorm en stort hem vervolgens op het werkblad, laat vervolgens volledig afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- prak de ferrero rocher met een vork fijn in een grote schaal"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- voeg de crème fraîche en 4 el advocaat toe er roer het geheel goed door elkaar"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- klop de slagroom stijf en voeg al roerende de slagroomversteviger toe"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- schep de slagroom voorzichtig door de ferrero-massa"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- hol de taartbodem uit met een lepel, laat een rand van 2 cm zitten"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- brokkel de verwijderde bodem met de hand fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- schil de bananen, snijd ze in de lengte doormidden en leg ze op de bodem"},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- giet ca 3 el advocaat over de bananen"},{"@type":"HowToStep","text":"16.
- strijk de ferrero-crème met een schuimspaan over de bananen uit"},{"@type":"HowToStep","text":"17.
- strooi hier de verkruimelde bodem overheen en zet de taart minstens 1 uur koud weg"},{"@type":"HowToStep","text":"18.
- smelt de chocolade, vul het plastic zakje met de gesmolten chocolade en knip een klein puntje onder uit het zakje"},{"@type":"HowToStep","text":"19.
- versier de taart met dunne slierten chocolade"},{"@type":"HowToStep","text":"20.
- laat de chocolade goed drogen en strooi tot slot wat poedersuiker over de banansplit-taartDeze taartbodem kan perfect ingevroren worden."}],"recipeYield":"12 "}