Choco-pindacookies

70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - beleg 2 bakblikken met bakpapier
  • 2
    - hak de pinda's wat kleiner en hak 150 gr van de chocolade in kleine brokjes
  • 3
    - roer de zachte boter, de suiker, de vanillesuiker en een snufje zout romig
  • 4
    - roer het eier vervolgens door
  • 5
    - mix de bloem, het bakpoeder en de cacao en roer de mix kort door de crème tot een mooi glad deeg
  • 6
    - roer de chocoladebrokjes en de pinda's door het deeg
  • 7
    - gebruik 2 grote theelepels om ca 40 balletjes te maken op het bakpapier, evt in 2 porties
  • 8
    - druk de balletjes iets plat, zorg ervoor dat er genoeg ruimte overblijft tussen de balletjes
  • 9
    - bak de koekjes ca 12 min in een voorverwarmde oven van 175°C1
  • 0
    - laat ze afkoelen1
  • 1
    - hak de rest van de chocolade grof en smelt het1
  • 2
    - haal de gesmolten chocolade van het vuur en doop de koekjes voor de helft in de chocolade1
  • 3
    - laat ze even afkoelen

Choco-pindacookies is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gemarmerde choco-aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rolgebak met choco
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecharlotte met aardbeien
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
De whoopies van Zwarte Piet
Snack
Bekijk recept