- beleg 2 bakblikken met bakpapier"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- hak de pinda's wat kleiner en hak 150 gr van de chocolade in kleine brokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- roer de zachte boter, de suiker, de vanillesuiker en een snufje zout romig"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- roer het eier vervolgens door"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- mix de bloem, het bakpoeder en de cacao en roer de mix kort door de crème tot een mooi glad deeg"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- roer de chocoladebrokjes en de pinda's door het deeg"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- gebruik 2 grote theelepels om ca 40 balletjes te maken op het bakpapier, evt in 2 porties"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- druk de balletjes iets plat, zorg ervoor dat er genoeg ruimte overblijft tussen de balletjes"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- bak de koekjes ca 12 min in een voorverwarmde oven van 175°C"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- laat ze afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- hak de rest van de chocolade grof en smelt het"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- haal de gesmolten chocolade van het vuur en doop de koekjes voor de helft in de chocolade"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- laat ze even afkoelen"}]}