Muffins met chocolade en maanzaad

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 2 Laat de chocolade en Solo au bain-marie smelten.
  • 3 Klop de eieren schuimig met de suiker, meng apart de helft van het maanzaad, de bloem en het cacaopoeder en schep dit onder het eiermengsel tot je een egaal deeg bekomt. Voeg de gesmolten Solo en chocolade toe en roer alles goed om.
  • 4 Verdeel het deeg over de muffinvormpjes, bestrooi ze met het overige maanzaad en bak ze gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 5 Haal ze uit de oven en laat 10 minuten rusten voor ze uit hun vormpjes te halen.

Muffins met chocolade en maanzaad is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaasblokjes
45 min-
Bekijk recept
Bonen-venkelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept