Zoek
cup cakes
8
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr zelfrijzende bloem
125 gr suiker
125 gr boter
2 eieren
2 eetlepels melk
1/2 theelepel vanille-exstract
Bereiding
1
haal de boter op voorhand uit de koelkast
2
en laat ze op kamertempratuur komen
3
of gebruik vloeibare boter
4
verwarm de oven voor op 170gr
5
doe alles behalve de melk in een mengkom
6
en meng goed met een mixer
7
voeg de melk toe en mix alles nog eens goed door
8
zet papieren vormjes in een muffingbakvorm
9
vul de papiertjes 2/3 met twee soeplepels1
0
zet in de oven en laat 15 a 20 min op 170 gr1
1
laat ze goed afkoelen.1
2
versier daarna met marsepein die je goed kneed 1
3
met kleurstof.1
4
werk af met pareltjes of andere decoratie1
5
je kan in plaats van marsepein ook glazuur1
6
gebruiken die je kleurt met kleurstof1
7
laat je fantasie werken en je bereikt de mooiste cups ooit1
8
veel plezier met of zonder je kinderen
cup cakes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse cakejes
Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarmawraps met milde tacosaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met geitenkaas
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met driepepersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu-macaronischotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept