Zoek
Zen ( bavarois van plattekaas
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
700 gram verste magere kaas
400 gram room
60 gram bloemsuiker( SO)
325 gram banketbakkers room
75 gram honing
20 gram gelantine
2 stuks citroen : de zestes en het sap ervan
decobescuit
rodenbessen ganache
Bereiding
1
* de gelantine laten weken in koud water
2
* De honing en het citroensap verwarmen
3
* de gelantine laten oplossen in het mengsel van de honing en het citroensap
4
* ondertussen de room + bloemsuiker opkloppen
5
* de kaas + banketbakkersroom samen met het mengsel van de honing/citroensap gladroeren
6
* voeg de slagroom er bij en spatel onder
7
dit kan je serveren in een vorm of toren
Zen ( bavarois van plattekaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Toastjes met ham en kaas en fruitbrochettes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Honing-lavendeltaart met frambozen
45 min-
Bekijk recept
Croque met frambozen
20 min
Bekijk recept
Vol au vent op zen vlaams
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept