Frangipanetaart

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 *Leg het bladerdeeg op de bodem en geef er met een vork enkele kleine prikjes in.
  • 2 *Besmeer de taartbodem met abrikozenconfituur.
  • 3 *Smelt de boter en laat ze daarna op kamertemperatuur komen (zet de pot in koud water).
  • 4 *Doe er de suiker bij, de ganse eieren en giet dit mengsel bij de amandelpoeder en de bloem.
  • 5 *Giet het deeg over de confituur.
  • 6 *Eventueel nog reepjes deeg overleggen.
  • 7 *Bakken op 180° gedurende 30' à 45'
  • 8 *Na het bakken kan je er glazuur over gieten (bloemsuiker met heel weinig water!).

Frangipanetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept