Fijne appelkoek (cake)

10
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de boter tot room en voeg er de kristalsuiker en de vanillesuiker aan toe. Klop goed met de mixer. Doe er daarna één na één de volledige eieren onder. Klop het geheel tot een roomkleurige, lichte en homogene massa. Roer er het citroensap onder en de gezeefde bloem. vet de bakvorm in en bestrooi lichtjes met bloemen doe hierin het beslag. Schil de appels, in vieren snijden en ontdoen van het klokhuis. De appels in schijfjes snijden en in het beslag duwen. Bak gedurende een 1 uur in een voorverwarmde oven van 175°C. Ontvormen en laten afkoelen op een taartrooster.

Fijne appelkoek (cake) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept