Bodding (Broodpudding)

8
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Brood en peperkoek in teerlingen snijden en in een grote kom doen. De suiker bij de lauwe melk voegen en over het brood en de peperkoek gieten en een beetje laten trekken. Alles met een vork pletten. Doe hier het zakje vanillepuddingpoeder bij. Eén flessendopje bruine rum bijvoegen. Alles goed mengen. Naar eigen smaak kaneelsuiker toevoegen. De eieren loskloppen en ook onder het mengsel roeren. Appel schillen en ontdoen van klokhuis en in kleine blokjes snijden en dit ook onder het broodpuddingmengsel roeren. Je kan hier ook nog rozijnen aan toevoegen.
  • 2 Vuurvaste ovenschotel invetten en met een beetje bloem bestrooien. Broodpuddingmengsel in ovenschotel gieten. En gedurende een uur ongeveer bakken in een voorverwarmde oven op 200°C.

Bodding (Broodpudding) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Bodding
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bodding van Camp Remy
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Bodding
60 min Nagerecht
Bekijk recept