Zoek
Basisdeeg voor taart - Jeroen Meus
6
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g bloem
250 g boter
180 g suiker
2 vanillestokjes
3 eieren
zout
Bereiding
1
Doe de boter samen met de suiker en het zout in de mengkom van de keukenrobot.
2
Start de keukenrobot op een matige snelheid.
3
Haal de zaadjes uit de vanillestokjes en doe ze erbij.
4
Doe er een volledig ei bij en twee eierdooiers.
5
Meng verder tot een homogene massa.
6
Doe de helft van de bloem erbij.
7
Kneed even verder op medium snelheid en doe het tweede deel van de bloem erbij.
8
Verhoog nu systematisch de snelheid van de keukenrobot.
9
Meng verder tot het deeg begint ‘te bollen’.1
0
Haal het deeg uit de keukenrobot en kneed even met de handen.1
1
Laat het deeg voor gebruik een uur in de koelkast rusten.1
2
weetjes1
3
Het deeg kan zonder problemen worden ingevroren.
Basisdeeg voor taart - Jeroen Meus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Jeroen Meus - Witloofslaatje met appel, walnoot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Nasi goreng met varkensblokjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Spaghetti met kip en shii take
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Penne al forno met gehaktballen
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Basisdeeg voor taart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
basisdeeg pasta
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisdeeg Tortilla
30-60 min -
Bekijk recept
croissant
100 min
Nagerecht
Bekijk recept