Basisdeeg voor taart - Jeroen Meus

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de boter samen met de suiker en het zout in de mengkom van de keukenrobot.
  • 2 Start de keukenrobot op een matige snelheid.
  • 3 Haal de zaadjes uit de vanillestokjes en doe ze erbij.
  • 4 Doe er een volledig ei bij en twee eierdooiers.
  • 5 Meng verder tot een homogene massa.
  • 6 Doe de helft van de bloem erbij.
  • 7 Kneed even verder op medium snelheid en doe het tweede deel van de bloem erbij.
  • 8 Verhoog nu systematisch de snelheid van de keukenrobot.
  • 9 Meng verder tot het deeg begint ‘te bollen’.1
  • 0 Haal het deeg uit de keukenrobot en kneed even met de handen.1
  • 1 Laat het deeg voor gebruik een uur in de koelkast rusten.1
  • 2 weetjes1
  • 3 Het deeg kan zonder problemen worden ingevroren.

Basisdeeg voor taart - Jeroen Meus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Jeroen Meus - Witloofslaatje met appel, walnoot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Nasi goreng met varkensblokjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Spaghetti met kip en shii take
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus - Penne al forno met gehaktballen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jeroen Meus - Basisdeeg voor taart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
basisdeeg pasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisdeeg Tortilla
30-60 min -
Bekijk recept
croissant
100 min Nagerecht
Bekijk recept