Zoek
Jeroen Meus - Basisdeeg voor taart
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g bloem
250 g boter
180 g suiker
2 vanillestokjes
3 eieren
zout
Bereiding
1
Doe de boter samen met de suiker en het zout in de mengkom van de keukenrobot.
2
Start de keukenrobot op een matige snelheid.
3
Haal de zaadjes uit de vanillestokjes en doe ze erbij.
4
Doe er een volledig ei bij en twee eierdooiers.
5
Meng verder tot een homogene massa.
6
Doe de helft van de bloem erbij.
7
Kneed even verder op medium snelheid en doe het tweede deel van de bloem erbij.
8
Verhoog nu systematisch de snelheid van de keukenrobot.
9
Meng verder tot het deeg begint ‘te bollen’.1
0
Haal het deeg uit de keukenrobot en kneed even met de handen.1
1
Laat het deeg voor gebruik een uur in de koelkast rusten.1
2
weetjes1
3
Het deeg kan zonder problemen worden ingevroren.
Jeroen Meus - Basisdeeg voor taart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept