Flantaart

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen tot 175 à 200 °C.
  • 2 De eiwitten en eigelen van elkaar scheiden. De eigelen mengen met de suiker, 1 zakje vanillesuiker en de zelfrijzende bloem. De melk toevoegen en goed mengen. De eiwitten samen met de vanillesuiker tot sneeuw kloppen en onder het deeg mengen. Het kruimeldeeg ontrollen en in een bakvorm leggen en het deeg ingieten. De taart in ongeveer een 45 min. bakken daarna op een rooster laten afkoelen.

Flantaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Flantaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
TAART MOEDERS FLANTAART
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Suikervrije Flantaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Flantaart
0 min
Bekijk recept

Flantaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
TAART MOEDERS FLANTAART
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Suikervrije Flantaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Flantaart
0 min
Bekijk recept