- neem een hoorntjesvorm en draai het deeg er losjes rond, beginnend van het puntje"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat 2 à 3 cm van de bovenkant vrij"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- smeer het opgeklopt eigeel over het deeg"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- bestrooi met grove suiker"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- leg de hoorntjes op een bakplaat met bakpapier"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- zet dit in een VVW hete lucht oven van 180°C, gedurende 15 à 20 min"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- haal ze uit de oven en laat ze afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- haal ze van de vorm en vul met banketbakkersroom (crème patissière)"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Puntjes:"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Smeer het bladerdeeg niet op voorhand in"},{"@type":"HowToStep","text":"12. Rol het deeg losjes rond de vorm"},{"@type":"HowToStep","text":"13. Bak op een lagere temperatuur"}],"recipeYield":"4 "}