SOS Piet - Patisseriehoorntjes

4
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 haal het bladerdeeg uit de koelkast en versnij in lange repen van 2 à 3 cm
  • 2
    - neem een hoorntjesvorm en draai het deeg er losjes rond, beginnend van het puntje
  • 3
    - laat 2 à 3 cm van de bovenkant vrij
  • 4
    - smeer het opgeklopt eigeel over het deeg
  • 5
    - bestrooi met grove suiker
  • 6
    - leg de hoorntjes op een bakplaat met bakpapier
  • 7
    - zet dit in een VVW hete lucht oven van 180°C, gedurende 15 à 20 min
  • 8
    - haal ze uit de oven en laat ze afkoelen
  • 9
    - haal ze van de vorm en vul met banketbakkersroom (crème patissière)1
  • 0 Puntjes:1
  • 1 Smeer het bladerdeeg niet op voorhand in1
  • 2 Rol het deeg losjes rond de vorm1
  • 3 Bak op een lagere temperatuur

SOS Piet - Patisseriehoorntjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


PH SOS Piet - Aspergepuree
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aardappelen op de BBQ
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aardappelbeignets met ricotta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aardappel met kaviaar
40 min Bijgerecht
Bekijk recept