- Scheid het eigeel van het eiwit."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Klop het eigeel samen met de bloem, 2 eetlepels suiker en het bier tot een homogene massa."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Klop vervolgens 2 eetlepels suiker onder het eiwit tot schuim."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Meng nu het eiwit onder het deeg."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Haal de klokhuizen uit de appels en snijd ze met schil in schijfjes."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Warm een pan op met heel veel olie."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Wentel de schijfjes in de bloem, haal ze door het deeg en leg ze dan voorzichtig in het vet."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Draai ze om na 3 minuten en bak ze nog eens aan de andere kant gedurende 3 minuten. "},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Overstrooi de beignets met wat bloemsuiker."}],"recipeYield":"4 "}