Lukken of pettelukken

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de suiker en de boter . Voeg er de eieren aan toe en een glaasje rum.
  • 2 Meng er de bloem goed door maar niet kneden enkel mengen
  • 3 Laat het mengsel overnachten in de koelkast !!
  • 4 Vorm er kleine bolletjes van en rol deze ovaal .
  • 5 Bak ze in een ijzer voor lukken gedurende max 1,5 min
  • 6 Vele lekkere lukken gegarandeerd

Lukken of pettelukken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Javanais voor de tofste papa
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelbroodjes
110 min
Bekijk recept
Gepocheerde eieren met citroengras op een bedje van prei met een vinaigrette van citroen en sesamolie
Voorgerecht
Bekijk recept
Lukken
25 min Nagerecht
Bekijk recept