Flan Bresilliene

5
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een hoge taartvorm
  • 2 Leg het bladerdeeg erin
  • 3 Prik er gaatjes in
  • 4 Bak 5 min voordien in de oven
  • 5 Klop de eidooiers met de helft van de suiker
  • 6 Meng de bloem erdoor
  • 7 Voeg de melk toe
  • 8 Klop de eiwitten op met de andere helft van de suiker
  • 9 Meng dit onder het beslag1
  • 0 Giet alles in de taartvorm1
  • 1 Zet 45 min op 170 C° in de oven1
  • 2 Laat afkoelen1
  • 3 Klop de room op met 1 EL suiker1
  • 4 Smeer op de bovenkant van de taart1
  • 5 Doe er de bresilliene nootjes op1
  • 6 Tip:1
  • 7 Gebruik een hoge taartvorm1
  • 8 Warm de melk niet op1
  • 9 Gebruik meer eieren voor de binding

Flan Bresilliene is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

bresilliene taart
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Flan met olijven en citroen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeflan met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Flan van peer
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarta Impossible
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept