Mini-cake-jes (+/- 16 stuks)

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 ° C
  • 2 Doe de zelfrijzende bloem, suiker, boter en ei in een kom en mix alle ingrediënten tot een homogene massa.
  • 3 Doe het deeg in een plastic diepvrieszakje en duw het deeg samen in één hoek. Snij een klein hoekje van het zakje en spuit het deeg in kleine papieren cake-vormpjes. Vormpjes voor 2/3 vullen met deeg.
  • 4 Laat ongeveer een 15 à 20 minuutjes bakken op 175°C.
  • 5 Je kan ze nog altijd versieren naar eigen smaak.
  • 6 Met een zelfgemaakt glazuur eventueel met een kleurtje in, marsepein, .........

Mini-cake-jes (+/- 16 stuks) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept