bresilliene taart

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1 verwarm de oven voor op 170°(hetelucht op 150°)
  • 2 2 Splits de eieren
  • 3 3 Klop de eierdooiers op tot een bleek beslag. Roer er met een garde de zelfrijzende bloem onder.
  • 4 4 Voeg 500 ml koude melk toe.
  • 5 5Klop het eiwit stijf met de suiker en schep onder het mengsel
  • 6 6 Vet de springvorm in.
  • 7 7 Bekleed de springvorm met bladerdeeg.
  • 8 8 Prik het deeg in. Snijd de randen af.
  • 9 9 Giet het mengsel tot bovenaan in de vorm.1
  • 0 10 Bak de taart 45 min.1
  • 1 11 Ontvorm de taart. Ze zal inzakken. Laat de taart volledig afkoelen.1
  • 2 12 Klop de 250ml room met 1 zakje vanillesuiker en 50 gr bloemsuiker stijf. Leg een dikke laag slagroom op het deel dat naar beneden gekomen is.1
  • 3 Strooi bresilienne op de flantaart.1
  • 4 Druk aan.

bresilliene taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Flan Bresilliene
60 min Nagerecht
Bekijk recept