Zoek
yoghurtkoekjes
5
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 milliliter yoghurt (volle)
4 eieren
200 gram suiker
175 gram bloem een beetje voor de bakplaat
1/2 eetlepel boter
Bereiding
1
beboter de bakplaat en bestuif lichtjes met bloem.
2
verwarm de oven voor op 220 graden.
3
klop de eieren met de suiker tot en luchtige massa.roer er de yoghurt door.
4
voeg de bloem er voorzichtig al roerende bij.tot een gladde massa.
5
maak met een lepel hoopjes op de bakplaat en zet in de oven, ongeveer 15 minuten.
6
haal ze uit de oven en laat afkoelen.
yoghurtkoekjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Yoghurtkoekjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurtkoekjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept