Bananen-aandenken (6 koeken)

6
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) plet de bananen en besprenkel met het citroensap.
  • 2 2) klop het ei los
  • 3 3) Rol het bladerdeeg uit in de lengte en snij in 6 gelijke delen.
  • 4 4) leg op het midden van elk vel wat bananenmengsel. Bestrooi met het kaneelpoeder en verdeel er de amandelschilfers over.
  • 5 5) plooi bij elk vel bladerdeeg de 4 hoeken dicht naar het midden toe en duw de openingen toe door het deeg met de vingers licht op elkaar te drukken. Strijk in met het losgeklopt ei.
  • 6 6) plaats de koeken op een beboterde ovenplaat en bak ze gedurende 25 à 30 min in de voorverwarmde oven op 180°C.

Bananen-aandenken (6 koeken) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauw omwikkeld met rookvlees
30 min-
Bekijk recept
Chunky cranberry-havermoutkoeken
30 min-
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept