Rijsttaart zonder deeg

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) kook de melk, de rijst en vanillesuiker (alsof je rijstpapier maakt, rijst moet gaar zijn)
  • 2 2) laten afkoelen
  • 3 3) klop eierdooiers en suiker op en voeg er de lauw gesmolten boter bij
  • 4 4) meng er de bloem eronder
  • 5 5) meng het geheel onder het ondertussen afgekoelde rijstmengsel
  • 6 6) klop het eiwit stijf en voeg die ook voorzichtig bij het mengsel
  • 7 7) giet het geheel in een beboterde taartvorm en laat 30 min in de oven bakken op 180°C
  • 8 8) laat afkoelen

Rijsttaart zonder deeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hotdog op de bbq
25 min Snack
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept