Zoek
Rijsttaart zonder deeg
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3/4 L Volle melk
150 gr Rijst
1 Zakje Vanillesuiker
200 gr Suiker
2 à 3 Eieren
40 gr Bloem
75 gr Gesmolten boter
Bereiding
1
1) kook de melk, de rijst en vanillesuiker (alsof je rijstpapier maakt, rijst moet gaar zijn)
2
2) laten afkoelen
3
3) klop eierdooiers en suiker op en voeg er de lauw gesmolten boter bij
4
4) meng er de bloem eronder
5
5) meng het geheel onder het ondertussen afgekoelde rijstmengsel
6
6) klop het eiwit stijf en voeg die ook voorzichtig bij het mengsel
7
7) giet het geheel in een beboterde taartvorm en laat 30 min in de oven bakken op 180°C
8
8) laat afkoelen
Rijsttaart zonder deeg is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hotdog op de bbq
25 min
Snack
Bekijk recept
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept