Zoek
chocobroodjes
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
80 gram chocopasta (hazelnoot)
80 gram poedersuiker
8 vellen bladerdeeg
1 ei
poedersuiker om te bestrooien
pastic huishoudfolie
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Meng de chocopasta met poedersuiker en vorm er een rol van ca. 20 cm van.
3
Wikkel deze in huishoudfolie en draai de uiteinden dicht.
4
Leg de rol een half uur in de koelkast.
5
Snij hem daarna in 8 gelijke stukken en Rol ieder stukje even door de poedersuiker.
6
Leg de ontdooide plakjes bladerdeeg naast elkaar en leg op ieder plakje een stukje chocopasta.
7
Rol het deeg er omheen en druk de zijkanten dicht.
8
Bestrijk de broodjes licht met het losgeklopte ei en bak ze een kwartier tot 20 minuten in de warme oven tot ze mooi goudbruin zijn.
9
Bestrooi ze met poedersuiker.
chocobroodjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker