chocobroodjes

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Meng de chocopasta met poedersuiker en vorm er een rol van ca. 20 cm van.
  • 3 Wikkel deze in huishoudfolie en draai de uiteinden dicht.
  • 4 Leg de rol een half uur in de koelkast.
  • 5 Snij hem daarna in 8 gelijke stukken en Rol ieder stukje even door de poedersuiker.
  • 6 Leg de ontdooide plakjes bladerdeeg naast elkaar en leg op ieder plakje een stukje chocopasta.
  • 7 Rol het deeg er omheen en druk de zijkanten dicht.
  • 8 Bestrijk de broodjes licht met het losgeklopte ei en bak ze een kwartier tot 20 minuten in de warme oven tot ze mooi goudbruin zijn.
  • 9 Bestrooi ze met poedersuiker.

chocobroodjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker