Zoek
Amandelcake
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gram amandelpoeder
150 gram bloemsuiker
4 eieren
80 gram kristalsuiker
130 gram bloem
75 gram boter
75 ml melk
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Smelt de boter.
3
Maak de broyage van de bloemsuiker en het amandelpoeder.
4
Klop de eieren samen met de suiker en de broyage tot een schuimige massa.
5
Meng de bloem erdoor alsook de gesmolten boter en de melk.
6
Vet de bakvorm in en bestuif met bloem of gebruik bakpapier en doe het deeg in de vorm.
7
Bak gedurende een 30 à 40 minuten in de oven op 200°C.
Amandelcake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Citroen-amandelcake
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-amandelcake
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcake met mandarijnensiroop
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-honing-amandelcake
1u30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-amandelcake
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcake met mandarijnensiroop
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-honing-amandelcake
1u30 min
Nagerecht
Bekijk recept