Amandelcake

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Smelt de boter.
  • 3 Maak de broyage van de bloemsuiker en het amandelpoeder.
  • 4 Klop de eieren samen met de suiker en de broyage tot een schuimige massa.
  • 5 Meng de bloem erdoor alsook de gesmolten boter en de melk.
  • 6 Vet de bakvorm in en bestuif met bloem of gebruik bakpapier en doe het deeg in de vorm.
  • 7 Bak gedurende een 30 à 40 minuten in de oven op 200°C.

Amandelcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-amandelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcake met mandarijnensiroop
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-honing-amandelcake
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-amandelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcake met mandarijnensiroop
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-honing-amandelcake
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept