Zoek
Citroentaart
8
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kruimeldeeg
1.5 dl room
100 gram fijne kristalsuiker
4 eieren
10 à 12 eetlepels citroensap
bloemsuiker
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 190 °C.
2
Rol het kruimeldeeg uit en leg het met bakpapier in de taartvorm.
3
Prik met een vork gaatjes in het deeg en zet het nog eventjes terug in de frigo.
4
Klop voor de vulling de eieren los samen met de room, de suiker en het citroensap.
5
Giet de vulling in de taartvorm en bak gedurende ongeveer 20 min. in een oven van 190°C.
6
Laat de taart afkoelen en bestuif met bloemsuiker.
Citroentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Citroentaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min
Nagerecht
Bekijk recept