Eierkoeken bomma

10
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Boter mals laten worden op kamertemperatuur
  • 2
    - Boter in kom met ganse eieren, suiker en vanillesuiker
  • 3
    - Daarna de bloem+ bakpoeder
  • 4
    - Enkele uren laten opstijven op koele plaats
  • 5
    - Bakplaat bedekken met bakpapier of alu folie en insmeren met boter of olie
  • 6
    - Koekjes vormen door middel van bolletjes rollen en platdrukken op bakplaat
  • 7
    - 1 gans ei loskloppen en met borsteltje op deeg smeren,
  • 8
    - Afbakken 15min op 220 graden
  • 9 -koeken moeten nog wat mals zijn bij uithalen oven, anders te hard,

Eierkoeken bomma is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rood op bomma's wijze
240 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kentucky whiskey balls
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozentrifle
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koek en ei
10 min-
Bekijk recept