- Boter mals laten worden op kamertemperatuur"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Boter in kom met ganse eieren, suiker en vanillesuiker"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Daarna de bloem+ bakpoeder"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Enkele uren laten opstijven op koele plaats"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Bakplaat bedekken met bakpapier of alu folie en insmeren met boter of olie"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Koekjes vormen door middel van bolletjes rollen en platdrukken op bakplaat"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- 1 gans ei loskloppen en met borsteltje op deeg smeren,"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Afbakken 15min op 220 graden"},{"@type":"HowToStep","text":"9. -koeken moeten nog wat mals zijn bij uithalen oven, anders te hard,"}],"recipeYield":"10 "}