Zoek
BAKKEN SPECULAASJES
4
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 GR ZELFRIJZENDE BLOEM
150 GR KOUDE BOTER IN STUKJES
140 GR DONKERE BASTAARDSUIKER
1 THEELEPEL SODABICARBONAAT
1 1/2 THEELEPEL SPECULAASKRUIDEN
4 EETLEPELS MELK
Bereiding
1
MENG BLOEM,SODABICARBONAAT,BASTAARDSUIKER,SPECULAASKRUIDEN SAMEN.
2
VOEG BOTER EN MELK TOE EN KNEED TOT SOEPEL GEHEEL.
3
LAAT DEEG EEN NACHT RUSTEN IN DE KOELKAST.
4
BESTROOI DE SPECULAASPLANK MET BLOEMSUIKER.
5
DRUK DEEG STEVIG IN DE PLANKJES EN HAAL HET OVERTOLLIGE WEG MET MES.
6
DRAAI DE PLANK OM BOVEN EEN INGEVETTE BAKPLAAT OF OP BOTERPAPIER.
7
BAK DE SPECULAASJES 15 MINUTEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 170°C.
8
VOOR AMANDELSPECULAAS VOEGT U 50 GR AMANDELSCHAAFSEL TOE AAN HET DEEG.
BAKKEN SPECULAASJES is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
NY-style cheesecake
155 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasijs met bokbiersabayon
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasjes
75 min-
Bekijk recept
Gevulde appeltjes met speculaas en vanillevla
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept