BAKKEN FIJNE GALETTEN ( HARTJES )

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 KLOP DE SUIKER , HET SNUIFJE ZOUT EN DE EIDOOIERS SAMEN OP;
  • 2 VOEG DE VANILLESUIKER EN DE GESMOLTEN BOTER TOE EN ROER HET GEHEEL.
  • 3 VOEG VOORZICHTIG DE BLOEM TOE .
  • 4 VOEG HET OPGEKLOPTE EIWIT TOE.
  • 5 ROER HET GEHEEL VOORZICHTIG TOT EEN GLADDE DEEG.
  • 6 BIJ KLEVEN WAT BLOEM TOEVOEGEN.
  • 7 LAAT EEN VOORMIDDAG RUSTEN.

BAKKEN FIJNE GALETTEN ( HARTJES ) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gemberhartjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
krokante hartjessandwich met geitenkaas
- 10 min - Lunchgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept