Biscuit-taart

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 200 graden. Klop de eieren met het eigeel en de suiker tot een luchtige massa,zeef de bloem en meng deze voorzichtig onder de eieren en let op voor klonters. Stort de mix in een ingevette bavorm en plaats gedurende 35 minuten in de oven. Om te controleren of hij gaar is kan je erin prikken met een breinaald: komt hij er zuiver terug uit, dan is de biscuit gaar. Je kan dit gebak met vanalles combineren: ganache, boterroom,rolfondant......

Biscuit-taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept