Warme citroencakejes met plattekaas

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160° C.
  • 2 Klop de eieren met de suiker op tot een luchtige massa. Laat de Solo au bain-marie smelten en voeg die toe aan het eiermengsel. Meng er ook de bloem door tot je een mooi beslag krijgt.
  • 3 Rasp de schil van 1 citroen en meng die onder het deeg. Pers nu beide citroen en voeg het sap toe.
  • 4 Giet het deeg in ingevette bakvormpjes en bak de cakejes zo’n 10 minuten op 160° C.
  • 5 Meng terwijl de plattekaas met de honing.
  • 6 Serveer de warme cakejes met een schepje honingkaas.

Warme citroencakejes met plattekaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toastjes met ham en kaas en fruitbrochettes
Lunchgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept